Supa crema de brocoli, telina apio si praz, cu bacon

Se toaca ceapa, prazul si tija de apio marunt si se calesc in putin ulei de masline.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr bacon afumat
  • 1 litru de apa sau supa de pui
  • 2 tije de praz
  • 1 buchetel de broccoli
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 tija de apio (telina)
  • Paine feliata veche.
  • Ulei de masline
  • Sare, piper.

Mod de preparare

Se toaca ceapa, prazul si tija de apio marunt si se calesc in putin ulei de masline, apoi se pun la fiert impreuna cu broccoli, intr-un litru de apa sau supa de pui.

Dupa ce a fiert se paseaza cu blenderul, se adauga uleiul de masline si se condimenteaza cu sare si piper.

Feliile de paine se freaca cu catelul de usturoi si se stropesc cu putin ulei de masline si se dau la cuptor pana se rumenesc. Se taie apoi cubulete.

Baconul se frige la in tigaia de teflon dupa care se taie cubulete.

Supa se serveste cu crutoanele de paine si baconul fript.

Dupa gust, se mai pot adauga si seminte de pin trase la tigaie.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise