Supa-crema de cartofi cu ciolan afumat

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 7–8 cartofi; 1 ciolan afumat; 1 ceapa; 1 morcov; jumatate telina mica; 1 galbenus; 2–3 linguri smantana; sare; piper; tarhon

Mod de preparare

Tai bucati ciolanul, il oparesti, apoi il pui la fiert in apa rece cu sare. In acest timp, cureti cartofii, ceapa, morcovul si telina, le adaugi in oala intregi (dupa ce a trecut o ora de cand firbe ciolanul) si lasi totul pe foc mic. Cand toate sunt gata, strecori zeama, o dai deoparte si pastrezi legumele. Adaugi in piureul de legume obtinut o parte din zeama, potrivesti de sare si piper si dregi supa cu smantana amestecata cu galbenusul. Pui si carnea de pe ciolan taiata bucatele, presari putin tarhon si supa e gata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise