Supa crema de cartofi cu crutoane

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2-3 buc. cartofi
  • 100 ml lapte
  • 10 gr. unt
  • 1/2 lingurita faina
  • o felie franzela
  • sare

Mod de preparare

Cartofii curatati, taiati felii, se fierb in 400 ml apa clocotita. Cind sint aproape fierti, se adauga faina, amestecata cu laptele rece. Se lasa sa fiarba in continuare cca 10 minute, apoi se ia de pe foc si se paseaza.

Franzela prajita se taie cuburi si se serveste cu supa-crema, la care se adauga si untul crud deasupra. Se sareaza, adaugindu-se un gram de sare la masa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise