SUPA-CREMA DE CASTRAVETI SI PUI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g.piept de pui,
  • 4 castraveti verzi,
  • 8 linguri de smantana,
  • 2 pahare de lapte,
  • 5 linguri de vermut alb,
  • 1 iaurt natur,
  • 2 linguri ulei,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1. Se curata pieptul de pui, se spala si se fierbe in apa cu putina sare. Dupa ce a fiert, se rupe in fasii si se prajeste in ulei. Peste carne se adauga vermutul si se fierbe 10 minute. Se adauga apoi smantana, laptele, sare si piper, dupa gust, si se fierbe totul pana cand se ingroasa.

2. Separat, se curata castravetii de coaja, se taie cubulete si se amesteca cu iaurtul. Se aseaza in castronase o portie de castraveti cu iaurt, iar peste ei se pune crema fierbinte de pui.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise