Supa crema de ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 500 grame ciuperci de cultură
  • - 50 grame unt
  • - 2 linguri ulei
  • - 2 cepe medii
  • - 2 căţei de usturoi
  • - 2 linguri de făină
  • - 150 ml smântână
  • - frunze de dafin
  • - sare, piper

Mod de preparare

- Se toacă mărunt ciupercile, ceapa şi usturoiul.

- se încinge uleiul într-o oală, iar apoi se topeşte untul în el.

- se adaugă apoi ceapa şi usturoiul.

- aşteptăm 2-3 minute, iar apoi adăugăm ciupercile. Călim totul 5 minute la foc iute, amestecând în continuu.

- adăugăm făina şi omogenizăm, după care turnăm supa de pui caldă . Punem frunzele de dafin şi sarea, iar apoi lăsăm la fiert 10 minute.

- răcim supa înainte de a pasa conţinutul cu blenderul. Adăugăm piperul şi smântâna. Omogenizăm, după care încălzim din nou şi punem în farfurie. Se serveşte cu crutoane.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise