Supa crema de ciuperci.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignion
  • 500ml supa de carne (sau legume)
  • ¼ lingurita zahar
  • 4-5 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 4 linguri smantana
  • patrunjel tocat
  • ½ lingurita sare
  • ½ lingurita piper macinat

Mod de preparare

• Curatam ciupercile si le tocam marunt. Pastram doua palarii pentru ornat. Le taiem felii.

• Incingem 4-5 linguri de ulei intr-o cratita si punem ciupercile taiate marunt. Le lasam la foc mic, pana ce scad.

• Transformam ciupercile in piure, pasandu-le in blender impreuna cu 200 ml supa.

• Restul de supa il punem la fiert, iar cand clocoteste turnam piureul de ciuperci.

• Fierbem 5-6 minute, adaugam sare, piper, zahar si oprim focul. Adaugam smantana.

• Cand servim ornam cu felii de ciuperci si verdeata tocata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise