Supa crema de ciuperci.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignion
  • 500ml supa de carne (sau legume)
  • ¼ lingurita zahar
  • 4-5 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 4 linguri smantana
  • patrunjel tocat
  • ½ lingurita sare
  • ½ lingurita piper macinat

Mod de preparare

• Curatam ciupercile si le tocam marunt. Pastram doua palarii pentru ornat. Le taiem felii.

• Incingem 4-5 linguri de ulei intr-o cratita si punem ciupercile taiate marunt. Le lasam la foc mic, pana ce scad.

• Transformam ciupercile in piure, pasandu-le in blender impreuna cu 200 ml supa.

• Restul de supa il punem la fiert, iar cand clocoteste turnam piureul de ciuperci.

• Fierbem 5-6 minute, adaugam sare, piper, zahar si oprim focul. Adaugam smantana.

• Cand servim ornam cu felii de ciuperci si verdeata tocata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise