• Curatam ciupercile si le tocam marunt. Pastram doua palarii pentru ornat. Le taiem felii.
• Incingem 4-5 linguri de ulei intr-o cratita si punem ciupercile taiate marunt. Le lasam la foc mic, pana ce scad.
• Transformam ciupercile in piure, pasandu-le in blender impreuna cu 200 ml supa.
• Restul de supa il punem la fiert, iar cand clocoteste turnam piureul de ciuperci.
• Fierbem 5-6 minute, adaugam sare, piper, zahar si oprim focul. Adaugam smantana.
• Cand servim ornam cu felii de ciuperci si verdeata tocata.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise