Supa crema de conopida

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 conopida desfacuta in buchetele
  • 2 cesti supa de pui
  • 2 cesti smintina
  • 2 cesti lapte
  • 1 morcov marisor,ras
  • 2 foi dafin
  • 1 catel de usturoi
  • 1/2 ceasca piure de cartofi
  • 2 cesti brinza Cheddar ,rasa
  • boia de ardei rosu iute sau duce

Mod de preparare

Se fierbe conopida in supa si se paseaza.

Se adauga laptele,smintina,usturoiul,morcovul si dafinul;se fierbe la foc moderat.

Se adauga piureul de cartofisi se fierbe pina se ingroasa

Se scoate foaia de dafin si se da la blender

Se pune brinza si se fierbe la foc mic pina se topeste.

Se pune in supiera si se serveste cu boiaua presarata deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise