Supa crema de conopida

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg conopida
  • 1 ceapa taiata pestisori
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 1 l apa
  • o legatura mica patrunjel tocat
  • sare,piper
  • o lingura ulei vegetal

Mod de preparare

Se inferbinta uleiul si se calesc ceapa si usturoiul;se adauga conopida rupta buchetele amestecind continu.

Se pune apa, sare si piper.

Se fierbe si se da la blender.

Se pune in supiera cu patrunjel verde deasupra

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise