Supa crema de conopida

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg conopida
  • 1 ceapa taiata pestisori
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 1 l apa
  • o legatura mica patrunjel tocat
  • sare,piper
  • o lingura ulei vegetal

Mod de preparare

Se inferbinta uleiul si se calesc ceapa si usturoiul;se adauga conopida rupta buchetele amestecind continu.

Se pune apa, sare si piper.

Se fierbe si se da la blender.

Se pune in supiera cu patrunjel verde deasupra

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise