Supa crema de dovleac si cartofi

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 felie groasa de dovleac
  • 5 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 lingurita vegeta
  • 3 linguri ulei de porumb
  • 2 bucatele de branza topita simpla
  • piper

Mod de preparare

Se taie dovleacul in patrate ,cartofii la fel, iar ceapa fideluta.

Se incinge uleiul intr-o cratita de 3l. Se adauga ceapa si se prajeste usor (sa nu fie maro) cu vegeta, apoi se adauga cartofii si se prajesc 2-3 minute cu ceapa.

Se adauga dovleacul si se prajeste 2-3 minute. Se pune apa, cam 500ml, si se lasa sa fiarba la foc mic 20 minute.

Se adauga branza topita si se mai lasa 5 minute. Se trage de pe foc si se mixeaza bine.

Se serveste cu piper si cu patrunjel uscat sau verde.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise