Supa crema de dovleac

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 buc. dovleac
  • gogosari din conserva
  • 1 cub Knorr
  • 250 gr. smintina
  • ghimbir
  • scortisoara
  • nucsoara
  • sare
  • piper
  • ardei iute

Mod de preparare

Se fierbe dovleacul, se scurge de apa si se da prin blender(mixer) sau se paseaza pina devine o pasta. Se amesteca dovleacul pasat cu apa in care a fiert, se adauga cubul Knorr, gogosarii taiati felii subtiri, ghimbir, scortisoara, nucsoara, sarea, piperul si ardeiul iute. Se lasa sa fiarba. La sfirsit se pune smintina.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise