Supa crema de dovlecel

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. dovlecei
  • 1 iaurt mic
  • 1 ou
  • 1 ceapa
  • 2 linguri margarina
  • vegeta
  • ulei

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt si se prajeste in doua linguri de margarina. Se curata dovleceii si se taie cubulete nu foarte mici. Se adauga peste ceapa prajita cu apa aproape cat sa-i acopere si o lingura de vegeta. Dupa ce s-au fiert se lasa la racit afara(in apa in care au fiert) si cand ajung la temperatura camerei se pun in frigider. Se prepara maioneza dintr-un ou. Se scot dovleceii fierti din frigider si se adauga maioneza si iaurtul.

Se serveste rece, cu paine prajita

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise