Supă cremă de țelină

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1,5 l supă de legume
  • o țelină mare
  • o ceapă potrivită
  • două cuburi de unt
  • o crenguța de mărar proaspăt
  • o jumătate de linguriță cu cimbru
  • o foaie de dafin
  • 150 ml smântână pentru gătit
  • sare
  • piper roșu
  • kaiser/șunculiță afumată
  • crutoane

Mod de preparare

Într-o cratiță încăpătoare căliți ceapa cu un cub de unt. Când devine sticloasă, adăugați foaia de dafin, crenguța de mărar și țelina curățată și tăiată cuburi. Adăugați din supa de legume cât să acoperiți țelina și lăsați-o să fiearbă la foc potrivit.

Când s-a fiert, scoateți foaia de dafin și cu ajutorul blenderului de mână tocați țelina până când obțineți o pastă. Adăugați celălalt cub de unt, smântâna, condimentele și restul de supă și amestecați pentru omogenizare.

În farfurie adăugați puțină șunculiță rumenită și serviți cu crutoane.

Poftă bună!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise