Supa crema de gulie si naut la slow cooker Crock-Pot

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa potrivita
  • 3 gulii
  • 1/2 praz partea alba
  • 200 gr naut
  • 2 linguri de ulei de floarea soarelui
  • o priza de sofran
  • sare
  • piper alb proapat macinat
  • 400 ml supa de legume
  • ulei de dovleac pentru stropit
  • seminte de canepa

Mod de preparare

Puneti in vasul aparatului Crock-Pot ceapa tocata marunt, partea alba a prazului taiata rondele si stropiti cu putin ulei de floarea soarelui. Curatati guliile si taiati-le cuburi. Turnati supa de legume si un strop de sare. Acoperiti vasul si setati aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 DIgital pe High si pe timpul de 2 ore jumatate.

Dupa 1 ora si jumatate adauigati boabele de naut fierte (din conserva). Lasati apaoi aparatul sa isi continue treaba pana cand expira timpul.

Transferati totul intr-un blender si mixati pana obtineti o pasta fluida. Turnati apoi totul in vasul de la crock pot si incalziti usor, potrivind de sare si presarati piper alb proaspat macinat.

In bolurile pentru serviti puneti cate un polonic de supa crema, stropiti cu ulei de dovleac si presarati cateva seminte de canepa.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise