supa crema de legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g morcovi;500g patrunjel; 500g telina;1 cartof potrivit;1 ardei gras rosu;2-3 rosii decojite;1lingura pasta de tomate;1lingurita de zahar;1-2 foi de dafin; sare si piper dupa gust 1lingura faina ;50g unt;1-2 linguri otet.

Mod de preparare

Se curata si se dau la fiert legumele cu putina sare si cu dafinul, se fierb pana se inmoaie telina, se lasa la racit ,dupa ce s-au racit se paseaza in blender, se caleste faina in unt se stinge cu zeama in care au fiert legumele si se adauga legumele pasate si zaharul, se adauga putin otet (dupa gust), se sareaza si pipareaza dupa gust.Se poate servi cu crutoane de paine sau cu fulgi de porumb

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise