Supa crema de legume

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 morcovi
  • 2 teline
  • 1 ceapa rosie
  • Un ardei gras
  • Un fir praz
  • Sare
  • Piper
  • 1 lingurita leustean uscat
  • 1 farf cutit praf de rosmarin
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Legumele se curata, se spala si se taie in bucati mari. Punem intr-o oala 2 L de apa, adaugam legumele, punem sare si piper si lasam sa fiarba cam 30’(pana sunt fierte).

Scoatem legumele si le pasam, strecuram supa ramasa. Amestecam pasta de legume cu supa,punem mirodeniile, uleiul de masline si mai dam oala pe foc pentru cateva clocote.

Este o supa crema racoroasa si plina de arome. Se poate servi atat calda cat si rece.

Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise