Supa crema de legume

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 morcovi
  • 1 fir praz
  • 4-5 buchetele brocolii
  • 5-6 ciuperci
  • 1 dovlecel
  • 2 tije de telina cu frunze
  • 2 cartofi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 rosie decojita
  • crutoane de paine

Mod de preparare

Se curata si se spala legumele,apoi se taie in bucati potrivite.Se pune uleiul intr-o oala iar cand sa incins se adauga legumele si se lasa sa se caleasca la foc mic,acoperite cu capac ,amestecand din cand in cand,pana incep sa se rumeneasca,apoi se toarna apa si se lasa sa fiarba.Cand legumele sunt fierte,sia ia supa de pe foc,se paseaza cu blendarul,se potriveste de sare .Cine doreste poate adauga si smantana.Se adauga partunjel proaspat tocat.Se serveste cu crutoane de paine prajita in cuptor,iar cine doreste poate pune in farfurie cascaval ras.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise