SUPA CREMA DE LEGUME

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cartofi
  • 2 morcovi mari
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 2 cepe medii
  • 1 dovlecel
  • 150g telina
  • 1 ardei gras
  • 1 gulie
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • 2 linguri ulei de orez
  • patrunjel proaspat
  • sare

Mod de preparare

Se curata toate legumele, se spala si se pun la fiert, intregi, in 3 litri de apa. Pentru inceput se pun la fiert radacinoasele, pentru ca fierb mai greu, iar dupa 15 minute se adauga cartofii si dovlecelul. Dupa ce s-au fiert legumele foarte bine, se scot din oala si se paseaza cu blenderul pana devin o pasta cremoasa. Se adauga apoi rosiile in bulion si se continua pasarea, adaugandu-se treptat supa in care au fiert legumele. Pasta de legume se pune din nou la fiert adaugandu-se sare si ulei.Se lasa pe foc cam 10 minute dupa care se adauga patrunjelul tocat marunt.Se serveste fierbinte , cu crutoane din paine.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise