Supa crema de legume

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 morcovi
  • 2-3 cartofi
  • 1 telina
  • 1 patrunjel
  • 1 dovlecel
  • 1 gulie
  • 1 conopida mica
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1/2 lingurita vegeta
  • smantana
  • jumatate de paine-pentru crutoane
  • 2-3 linguri de unt sau margarina
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se taie toate legumele cubulete si se pun la fiert, cu vegeta si uleiul.

Painea se taie cubulete si se baga la cuptor pana se rumenesc, cand se scot din cuptor se adauga untul peste ele sa se topeasca.

Dupa ce se fierb legumele se scurg de zeama si se paseaza, punand treptat zeama scursa.

Se serveste cu smantana si crutoane.

Pofta buna

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise