Supa crema de legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura de morcovi
  • 1 buc telina
  • 2 buc pastirnac
  • 4-5 cartofi
  • 3 ardei grasi
  • 2 cepe
  • delikat
  • sare
  • paine pentru crutoane

Mod de preparare

Se spala legumele, se taie in bucati potrivit de mari si se pun la fiert in apa cu un pic de ulei; cind sunt gata se scot, se lasa sa se raceasca si se mixeaza; se pun inapoi in apa in care au fiert; se pune delikat o lingurita, sare dupa gust. se servesc cu crutoane.

Crutoanele se fac din paine taiata cubulete mici, care se dau la cuptor pina se rumenesc putin.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise