Supă cremă de legume

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o ceapă
  • - un cartof
  • - un ardei gras
  • - un morcov
  • - o frunză de țelină
  • - un dovlecel
  • - patru roșii (fie mai puține, fie mai multe)
  • - verdeață (mărar, pătrunjel și sau leuștean)
  • - puțin ulei
  • - Delicat și Borș Magic

Mod de preparare

Se spală și se pregătesc legumele (ceapa, morcovul, dovlecelul, cartoful, ardeiul gras, frunza de țelină) apoi se toacă mărunt (cât mai mărunt) sau se folosește robotul de bucătărie (cel mai bine). În oală (cratiță) se pune puțin ulei, puțină apă, se presară sare (nu prea multă) și se adaugă tot ce am pregătit mai devreme. Se călesc legumele apoi se adaugă apa și se lasă la fiert. După ce au fiert cât de cât se presară Delicatul.

Spre sfârșit se mai presară puțin Delicat și se adaugă roșiile tocate mărunt. Se lasă în continuare la fiert. La sfârșit se adaugă o linguriță de Borș Magic, se stinge focul și se adaugă verdeața mărunțită.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise