Supă cremă de legume

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o ceapă
  • - un cartof
  • - un ardei gras
  • - un morcov
  • - o frunză de țelină
  • - un dovlecel
  • - patru roșii (fie mai puține, fie mai multe)
  • - verdeață (mărar, pătrunjel și sau leuștean)
  • - puțin ulei
  • - Delicat și Borș Magic

Mod de preparare

Se spală și se pregătesc legumele (ceapa, morcovul, dovlecelul, cartoful, ardeiul gras, frunza de țelină) apoi se toacă mărunt (cât mai mărunt) sau se folosește robotul de bucătărie (cel mai bine). În oală (cratiță) se pune puțin ulei, puțină apă, se presară sare (nu prea multă) și se adaugă tot ce am pregătit mai devreme. Se călesc legumele apoi se adaugă apa și se lasă la fiert. După ce au fiert cât de cât se presară Delicatul.

Spre sfârșit se mai presară puțin Delicat și se adaugă roșiile tocate mărunt. Se lasă în continuare la fiert. La sfârșit se adaugă o linguriță de Borș Magic, se stinge focul și se adaugă verdeața mărunțită.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise