Supa crema de legume verzi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 maini Baby spanac
  • 150 g Sparanghel
  • 150 g Mazare verde
  • 150 g Fasole verde
  • 1 + 1/2 litru Supa de legume
  • 1 buchet Broccoli
  • 1 Tulpina Telina
  • 2 catel de usturoi Usturoi
  • 1 buc Ceapa
  • 2-3 linguri Ulei de masline extravirgin

Mod de preparare

Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie si se caleste ceapa, usturoiul si telina, dupa care se adauga si broccoli si se mai caleste 2 minute. Se adauga toate legumele, impreuna cu supa de legume si se pune totul la fiert. Se fierb 10 minute, dupa care se lasa sa se raceasca.

Cand supa s-a racit se introduce in vasul unui blender, se condimenteaza dupa gust si apoi se mixeaza.

Supa crema se serveste asezonata cu smantana si piper negru proaspat macinat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise