Supa crema de legume verzi

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 maini Baby spanac
  • 150 g Sparanghel
  • 150 g Mazare verde
  • 150 g Fasole verde
  • 1 + 1/2 litru Supa de legume
  • 1 buchet Broccoli
  • 1 Tulpina Telina
  • 2 catel de usturoi Usturoi
  • 1 buc Ceapa
  • 2-3 linguri Ulei de masline extravirgin

Mod de preparare

Se incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie si se caleste ceapa, usturoiul si telina, dupa care se adauga si broccoli si se mai caleste 2 minute. Se adauga toate legumele, impreuna cu supa de legume si se pune totul la fiert. Se fierb 10 minute, dupa care se lasa sa se raceasca.

Cand supa s-a racit se introduce in vasul unui blender, se condimenteaza dupa gust si apoi se mixeaza.

Supa crema se serveste asezonata cu smantana si piper negru proaspat macinat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise