Supa crema de mazare

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -o cutie de mazare Bonduelle de 500gr
  • -1 ceapa uscata potrivit de mare
  • -2 morcovi
  • -2 cartofi
  • -1 radacina patrunjel
  • -1 radacina pastarnac
  • -telina(eu am folosit vreo 4 tije de telina)
  • -sare,piper
  • -un cubulet de unt
  • -o legatura marar

Mod de preparare

Am curatat toate legumele si le-am spalat.Ceapa a taiat-o solzisori,morcovii pastarnacul si patrunjelul le-am dat pe razatoarea mare,cartofii cubulete mici.Am pus untul intr-o oala cu fund dublu la foc mic si imediat am adaugat si ceapa in care am amestecat continu vreo 2-3 minute ,Apoi am adaugat si restul de legume fara mazare,le-am potrivit putin cu sare si piper am pus o ceasca de apa si am acoperit oala lasandu-le cam 5 minute .Dupa ce s-au calit cele 5 minute am adaugat 1 litru jumate de apa si am lasat la fiert pana ce legumele au fiert foarte bine adaugand la final mazarea si mai lasand la fiert vreo 20 min iar la final am adaugat mararul tocat marunt.Dupa ce am oprit focul am strecurat supa,am pasat toate legumele cu blendarul si am pus restul de zeama(aici fiecare pune zeama pana la consistenta dorita).Cam asta e supica pe care noi am servit-o cu crutoane.Pofta buna

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise