Supa-crema de mazare cu crenwurst

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa mica
  • 1 pachet de 300 de grame de mazare congelata
  • 1 lingura de unt
  • 1 lingura faina
  • 750 ml supa de legume
  • 250 ml lapte
  • 4 cremwursti tip frankfurter
  • 3 felii de paine neagra
  • 1 lingura verdeata tocata
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • ulei.

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se caleste in unt impreuna cu mazarea decongelata, se pune faina, se stinge cu supa si lapte, se lasa la foc mic 12 minute. Crenwurstii se taie felii de 1 cm grosime, painea secojita se taie cuburi si se prajeste in 4 linguri de ulei, se scoate pe servetele la scurs. Supa se paseaza, se condimenteaza cu sare piper si nucsoara, se adauga crenwurstii si verdeata, se da un clocot, se serveste cu crutoane.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise