Supa-crema de mazare cu crenwurst

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa mica
  • 1 pachet de 300 de grame de mazare congelata
  • 1 lingura de unt
  • 1 lingura faina
  • 750 ml supa de legume
  • 250 ml lapte
  • 4 cremwursti tip frankfurter
  • 3 felii de paine neagra
  • 1 lingura verdeata tocata
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • ulei.

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se caleste in unt impreuna cu mazarea decongelata, se pune faina, se stinge cu supa si lapte, se lasa la foc mic 12 minute. Crenwurstii se taie felii de 1 cm grosime, painea secojita se taie cuburi si se prajeste in 4 linguri de ulei, se scoate pe servetele la scurs. Supa se paseaza, se condimenteaza cu sare piper si nucsoara, se adauga crenwurstii si verdeata, se da un clocot, se serveste cu crutoane.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise