Supa-crema de mazare cu menta si biscuiti crocanti cu pesto rosso

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru supa-crema
  • 1 buchetel de ceapa verde, tocata
  • 1 cartof mic, curatat si taiat cubulete
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 500 ml zeama de supa de legume
  • 300 gr mazare din conserva
  • 100 ml lapte
  • 2 lingurite menta tocata
  • 1 lingurita zahar
  • zeama de la ½ lamaie
  • sare si piper, dupa gust
  • Pentru biscuiti
  • 4 biscuiti sarati integrali
  • 2 lingurite pesto rosso

Mod de preparare

Pentru supa, pune ceapa cu cartoful, usturoiul si zeama de supa de legume intr-o cratita pe foc potrivit si lasa-le sa fiarba 15-20 minute pana cand cartoful s-a inmuiat.Pastreaza 2 linguri de mazare iar restul pune-o in cratita cu legume si las-o sa fiarba 4-5 minute.

Ia cratita de pe foc, adauga laptele, menta, zaharul, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust apoi toarna totul intr-un blender si paseaza supa pana cand obti o pasta fina.

Penrtu biscuiti, unge 2 biscuiti cu cate 1 lingurita de pesto rosso.Toarna supa in 2 farfurii, presara fiecare farfurie cu 1 lingura mazare pastrata, iar langa aseaza cate 1 biscuite simplu si unul cu pesto rosso.

http://lauradfood2.blogspot.com/

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise