Supa crema de morcovi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 morcovi
  • 1 cartof
  • 1/2 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel radacina
  • 50 gr unt
  • sare,piper
  • 2,5 l apa

Mod de preparare

Am curatat toate legumele,le-am spalat si le-am taiat rondele. Am pus apa pe foc iar cand fierbe adaugasi piper puneti legumele si le lasati sa fiarba foarte bine.Sare si piper dupa gust. Dupa ce totul a fiert foarte bine am luat oala dupa foc am adaugat untul si am mixat totul cu blenderul. Daca aveti prea multa zeama ,opriti separat iar apoi puneti la loc pana ajungeti la consistenta dorita. Noi o servim cu crutoane.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise