Supa crema de naut

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g naut
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • radacina de patrunjel
  • pastarnac
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 ou
  • 2 linguri de smantana
  • boia,sare,piper
  • ulei

Mod de preparare

Nautul se lasa la inmuiat cca.24 de h. Se curata de pielite. Apoi se pune la fiert in oala de supa, cu apa si sare. Cand e aproape fiert se adauga legumele taiate cubulete. Dupa ce au fiert toate bine, se scoate ceapa si se arunca iar celelalte legume se pun in blender cu zeama de supa si se paseaza. Se pune apoi la loc in oala si se mai da intr-un clocot.

Se bate bine un ou cu smantana si se adauga peste supa in clocot. Se orneaza cu patrunjel atunci cand se pune in farfurii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise