supa crema de porumb

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg boabe de porumb
  • 1 lingura faina
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 200 g smantana
  • 1 ou
  • 1 1/2 l supa de legume
  • 1 lingura unt.

Mod de preparare

Se spala porumbul apoi se pune in apa rece sa fiarba. Legumele se curata, se taie bucatele si se inabusa in unt, apoi se fierb.

Dupa ce au fiert, legumele si porumbul se strecoara si se dau prin sita. Se introduce piureul obtinut in supa in care au fiert legumele. Se bate oul, se amesteca cu smantana, se adauga unt si se toarna in supa. Se serveste fierbinte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise