Supa crema de praz

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 fire praz
  • 1 lingura grasime sau unt
  • ½ lingura faina
  • 1 pahar lapte
  • sare

Mod de preparare

Se taie prazul in bucati, se inabusa in grasime, se adauga faina si se stinge cu apa sau cu zeama de zarzavat fiert. Se lasa sa fiarba bine ca sa se poata trece prin sita. Dupa ce s-a trecut prin sita, se subtiaza cu lapte si se mai pune sa clocoteasca foarte putin, apoi se pune se sare. Se adauga putin unt sau margarina si cine doreste si smintina. Se poate pune la fiert fara sa se inabuseasca Se serveste cu piine prajita si brinza rasa pe deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise