supa crema de rosii

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g bulion sau un litru de suc de rosii
  • 100 g orez
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura de ulei
  • sare
  • 1 legatura de patrunjel.

Mod de preparare

Pune la fiert in 2 litri de apa legumele curatate si taiate la capete in patru. Dupa 5 minute adauga si orezul curatat.

Cand legumele sunt aproape fierte, adauga si rosiile sau bulionul si mai lasa sa fiarba 10-15 minute, apoi strecoara si paseaza, desfa pasta de legume cu zeama strecurata pana obtii consistenta dorita.

Dupa ce ai stins focul, adauga si uleiul. Serveste cu crutoane si patrunjel.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise