supa crema de rosii

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g bulion sau un litru de suc de rosii
  • 100 g orez
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura de ulei
  • sare
  • 1 legatura de patrunjel.

Mod de preparare

Pune la fiert in 2 litri de apa legumele curatate si taiate la capete in patru. Dupa 5 minute adauga si orezul curatat.

Cand legumele sunt aproape fierte, adauga si rosiile sau bulionul si mai lasa sa fiarba 10-15 minute, apoi strecoara si paseaza, desfa pasta de legume cu zeama strecurata pana obtii consistenta dorita.

Dupa ce ai stins focul, adauga si uleiul. Serveste cu crutoane si patrunjel.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise