SUPA CREMA DE ROSII

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 3 rosii mari
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi mijlocii
  • 1 ardei gras
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 3-4 frunze de telina
  • 1 ceapa
  • 1 lingura de smantana
  • 1 lingurita de ulei
  • 1/2 lingurita sare
  • 500 ml de apa.

Mod de preparare

Mod de preparare:

Se fierb morcovii si cartofii. Cand sunt jumatate fierti adaugam ceapa si ardeiul ardeiul si continuam fierberea. Apoi adaugam rosiile decojite si pasate si fierbem totul inca 10 minute. Cand s-au fiert toate, luam supa de pe foc, adaugam frunzele de telina, sarea si uleiul. Apoi, se scot legumele si paseaza cu mixerul, dupa care se rastoarna in zeama din oala. Se poate servi calda sau rece. Cand se pune in farfurie sau in bol, se orneaza cu un strop de smantana si patrunjel verde taiat marunt.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise