Oparim rosiile si le curatam de pielita,apoi le taiem cubulete.Taiem si dovleceii cubulete, iar ceapa,morcovul,telina si pastarnacul le dam pe razatoarea cu gauri mari sau le putem taia cubulete mici.Punem ceapa la calit in oala in care vom face supa.O lasam pe foc pana devine sticloasa.
Adaugam apoi restul de legume, mai putin rosiile,si le lasam pana se inmoaie putin,la foc mic.Adaugam apoi rosiile si dovleceii si completam cu apa.Lasam sa fiarba bine toate legumele.Cand sunt fierte le mixam cu blenderul,la robot sau le dam prin strecuratoare.Le punem din nou la foc si le lasam sa mai dea cateva clocote.Potrivim gustul de sare.La final, adaugam verdeata taiata marunt.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise