Supa crema de rosii cu sos Pesto

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 900 ml zeama de supa de pui
  • 1 conserva (400 ml) rosii maruntite cu sos
  • 1 conserva (400 ml) rosii maruntite cu usturoi si ceapa
  • 1 cana smantana grasa
  • 2 linguri sos Pesto
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Puneti zeama de supa de pui intr-o oala, dati intr-un clocot si lasati pe foc pana zeama se reduce o treime.

Turnati apoi ambele conserve de rosii, dati in clocot, puneti apoi smantana, reduceti focul la minim si fierbeti cam 15 minute.

Mixati apoi amestecul intr-un blender, asezonati cu sare si piper, puneti in boluri si turnati deasupra fiecaruia sos Pesto.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise