SUPA CREMA DE TELINA

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g telina
  • 3-4 catei de usturoi
  • 50g unt
  • 100g cascaval
  • 1 ceapa mijlocie
  • 2 cartofi mijlocii
  • 1 lingura faina
  • 200ml lapte
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Se curata telina,usturoiul si ceapa,se taie bucati potrivite si se pun la foc in 1,5 litri de apa rece.Cand au fiert pe jumatate,se adauga cartofii taiati in bucati.Cand zarzavatul s-a fiert, se scoate si se paseaza cu blenderul.Se amesteca cu faina desfacuta in laptele rece si se toarna inapoi in supa in care au fiert si se mai fierbe circa 10 minute.Se sareaza,se da focul mic,si se adauga untul si cascavalul ras.Se ia de pe foc dupa 3 minute.Se serveste cu crutoane de paine prajita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise