SUPA CREMA DE TELINA

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 teline potrivite, 3-4 cepe, 3-4 cartofi, unt, 1 lingurita faina, sare, lapte.
  • Mai avem nevoie de cascaval razuit(optional).

Mod de preparare

Se fierb zarzavaturile, se strecoara si se paseaza cu mixerul. Apa in care au fiert se pastreaza si se pune peste zarzavatul mixat. Faina se desface in lapte rece si se adauga la supa crema, se potriveste de sare, se mai da un clocot. Se serveste cu unt proaspat si cascaval ras.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise