SUPA CREMA DE URZICI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -500 -600 de grame de urzici
  • - 2 cepe medii
  • - un catel de usturoi
  • - o lingura- doua de bulion
  • - sare sau delicat

Mod de preparare

1. Ceapa tocata marunt se pune la fiert in oala cu apa cu sare.

2. Se curata urzicile si se spala bine in cat mai multe ape.

3. Cand ceapa s-a inmuiat se adauga urzicile, iar dupa ce sunt fierte se trec prin sita si se pun iar la fiert timp de 10-15 minute, timp in care adaug si putin bulion.

4. Cand sunt gata se adauga usturoiul pisat marunt si condimentele.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise