SUPA-CREMA DE ZUCCHINI

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g. zucchini, (dovlecei cu coaja verde inchis)
  • 1 cartof,
  • 2 oua,
  • ulei de masline,
  • 15 g. faina
  • 300 ml. supa
  • 30 g. ardei rosu
  • parmezan ras;

Mod de preparare

1. Se curata o jumatate de zucchini de coaja, apoi se taie marunt coaja si ardeiul rosu.

2. Restul de zucchini se pun la fiert in supa impreuna cu cartoful si putin ulei. Cand sunt fierte, le trecem prin blender.

3. Se prepara crutoanele de legume: se bat albusurile spuma, se adauga sarea, ardeiul, coaja de zucchini si faina. Punem mici gramajoare pe o farfurie rotunda, acoperita cu hartie de copt, si coacem in microunde cca. 1 minut sau in cuptor pe o tava, captusita cu hartie de copt, cca.7 minute.

4. Compozitia data prin blender se amesteca cu galbenusurile, se pune pe foc sa dea un clocot, se toarna in farfurii, se presara cu parmezan ras si restul de ulei de masline, repartizat in cele 4 farfurii, si se serveste cu crutoanele de legume.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise