Supa cu galuste

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o telina
  • - 2 ardei grasi
  • - 4 morcovi
  • - 2 cepe
  • - 3 linguri de delikat
  • - 150 grame de gris
  • - 3 oua
  • - un pui

Mod de preparare

In apa cu sare se pun puiul la fiert impreuna cu legumele taiate in diverse forme.Cand s-au fiert se strecoara si se prepara galustele.Se amesteca grisul cu ouale batute, se adauga putina sare si se ia din compozitie cu o lingura inmuiata in zeama si apoi se pune in supa.Se acopera oala cu un capac si se lasa sa fiarba timp de 15-20 de minute.In supa se pot lasa si morcovii, dupa preferinta

Sfat: Pentru a vedea daca acea compozitie este buna si galustele nu se vor intari, dupa ce ati amestecat lasati compozitia 4-5 minute si daca este prea tare puteti adauga putin ulei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise