Supa cu galuste de gris

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3l apa
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • un sfert de telina
  • ulei
  • 8 linguri de gris
  • 2 oua
  • patrunjel verde sau uscat
  • baza pt mancaruri
  • 2 cuburi de gaina
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-o oala se pune putin ulei apoi se pune morcovul si se incalzeste putin in ulei apoi se adauga apa si restul de legume.Se pune un cub de gaina apoi se pune capacul peste oala ca sa fiarba legumele.Cand sunt fierte se scoate ceapa si telina.Din doua oua, 8 linguri de gris si 2 linguri de ulei se face galustele de gris (se bat ouale bine apoi se pune cele 2 linguri de ulei se amesteca bine apoi se adauga in ploaie grisul).

Se pune cu o lingurita cate putin din compozitia de gris pana se termina apoi spre sfarsit se pune putina apa ca sa creasca galustele si sa fie mai pufoase.La final se pune sare,piper, baza pt mancaruri si patrunjel verde.

Pofta Buna!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise