Supa cu galuste de orez

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  • Galustele: 1/2 ceasca de orez, 1 1/2 ceasca de lapte, unt
  • proaspat (cit o nuca), un ou, sare.

Mod de preparare

Se alege si se spala orezul.

Se pune la fiert cu laptele si cu unt. Se fierbe mai mult decit orezul

cu lapte obisnuit. Se sareaza.

Se ia de pe foc si se adauga oul. Cind s-a racit, se ia cu lingurita

din pasta si se fac mici cocolosi care se fierb in apa clocotita cu

putina sare. Cind sunt gata se soct cu lingura de spumuit, se

scurg si se pun in castron. Deasupra se strecoara supa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise