Supa cu galusti

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov;
  • 1 cartof;
  • 1 ceapa;
  • 1 ardei;
  • 1 ou;
  • gris;
  • sare;
  • piper;
  • patrunjel;
  • 1 varf de cutit praf de copt;
  • delikat.

Mod de preparare

Morcovii taiati fasii, cartofii cubulete, ardeiul si ceapa se pun la fiert in apa cu delikat/sare/piper.

Se bate albusul spuma, se adauga galbenusul, sare si un varf de cutit de praf de copt. Se adauga in ploaie grisul (compozitia sa iasa ca o spuma nu moale, nici foarte tare).

Cand sunt fierte legumele, se scot ardeiul si ceapa (doar pentru gust). Se pun galustile cu lingurita inmuiata de fiecare data in apa rece. Se lasa la fiert si se stropesc cu apa rece din cand in cand pe ambele parti.

Cand sunt gata, se ia de pe foc si se adauga patrunjel tocat marunt.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise