supa cu galusti si crutoane

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g crutoane de paine(paine mai veche
  • tare)
  • 500 ml lapte
  • 200 g cascaval sau branza
  • 2 oua
  • patrunjel tocat marunt
  • sare
  • piper sau ce condimente doriti
  • 1-2 linguri de faina.

Mod de preparare

Se pun crutoanele intr-un vas, peste ele se toarna laptele caldut, se framanta si se lasa la odihnit, se adauga cascavalul ras, ouale, patrunjelul si condimentele si se amesteca, la aceasta compozitie se mai adaga putina faina ca sa se poata forma galustile.

Se pune supa la fiert, sau apa cu sare si cand da in clocot se adauga galustile, se lasa sa fiarba pana cand se ridica la suprafata. Supa se serveste ca atare. Daca le fierbeti in apa cu sare le puteti servi cu sos de carne(vita, sau pui, sau porc) sau ca garnitura pentru fripturi, sau oricum doriti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise