SUPA CU GULII

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 3 gulii
  • 3 cartofi
  • 1 galbenus
  • smantana
  • sare
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Se curata ceapa, pastrnacul si morcovii. Se taie rondele si se pun la fiert in 3l de apa cu sare. Se lasa sa fiarba 20-30 minute apoi se adauga si guliile si cartofii cubulete. Se acopera si se fierbe in continuare pana se inamoaie legumele. Se potriveste de sare si se drege cu galbenus de ou. Cand se serveste supa, se adauga cate o lingura de smantana si se presara patrunjel verde tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise