Supa cu legume si fasole alba

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 2 cepe mijlocii,
  • 1 catel de usturoi,
  • 3-4 morcovi,
  • 500 g cartofi,
  • 300 g telina,
  • 2 linguri ulei,
  • 2 linguri zeama concentrata de zarzavat (Knorr+apa),
  • 1-2 foi de dafin,
  • 1 varza mica (circa 800 g),
  • 1 ardei gras rosu (gogosar),
  • 1 cutie rosii decojite (425 ml),
  • 500 g boabe de fasole (fierte),
  • sare,
  • piper alb.

Mod de preparare

Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Morcovii, cartofii si telina, spalate si curatate, se taie rondele si bucati. Se-ncinge uleiul si se calesc mai intai ceapa si usturoiul, dupa care se adauga morcovii, telina si cartofii. Se sting cu apa (circa 1 l), se dau in clocot, se adauga zeama de zarzavat, foile de dafin si se lasa sa fiarba incet cam 10-15 minute. - Se curata varza si ardeiul si se taie fasii si cubulete. Se introduc in supa impreuna cu rosiile (cu zeama cu tot) si se mai lasa pe foc inca 10 minute. Se scurge fasolea fiarta separat si se incorporeaza in supa cand aceasta este aproape gata. Se gusta de sare si piper si se serveste calda, cu putin cascaval ras presarat deasupra (eventual).

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise