Supa cu taitei

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5radacini patrunjel
  • 2gulii
  • 2morcovi
  • 1telina
  • 1ceapa
  • 2cartofi
  • 100gr taitei de casa
  • 1 lingurita sare
  • 1lingura ulei
  • 1legatura patrunjel verde

Mod de preparare

Legumele se curata, se spala, se taie bucatele mici si se pun la fiert in 3 litri de apa ce clocoteste. Se lasa sa fiarba 25 minute la foc mic. Dupa acest timp, se strecoara supa in alta oala, iar din legume se poare face o salata buna, amestecandu-se cu ulei sau maioneza.

Supa strecurata se pune din nou la fiert, se adauga taiteii de casa si, dupa 10 minute, timp in care se fierb taiteii, se adauga sarea, uleiul si patrunjelul tocat fin si se opreste focul.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise