Supa cu taitei

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui;
  • un morcov;
  • o ceapa;
  • o radacina de pastarnac;
  • o radacina de patrunjel;
  • o jumatate de telina
  • 2 linguri ulei;
  • sare, piper boabe, foaie de dafin, patrunjel verde.

Mod de preparare

Curat, spal pulpele, le dau un clocot, vars apa. Le clatesc si le dau la fiert in apa rece. Spumuiesc daca mai este nevoie, adaug legumele, boabe de piper si foaia de dafin. Intre timp fierb separat taiteii in apa clocotita, cu sare si 2 linguri ulei. Cand sunt fierti, le dau o clatire sub jetul de apa, las la scurs. Cand pulpele sunt fierte, strecor supa, adaug taiteii si patrunjelul verde, mai dau un clocot, presar cu verdeata. Taiteii se pot aseza in farfurie, peste care adaug supa si presar cu verdeata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise