Supa cu usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 24 catei de usturoi
  • 10 felii subtiri de paine neagra
  • 100 g branza telemea
  • 2 linguri de ulei de masline
  • (sau 1 lingura de unt topit) cimbru, o cuisoara
  • sare, piper.

Mod de preparare

Se fierb in 2 litri de apa timp de 20 minute usturoiul, o crenguta de cimbru, o cuisoara, o lingurita de sare si un praf de piper. Feliile subtiri de paine se taie in patrate mici, se acopera cu branza rasa si cu uleiul de masline si se lasa intr-o tava in cuptor cateva minute, pina se topeste branza. Se asaza apoi in castronul de supa si se toarna peste ele supa strecurata. Se serveste foarte fierbinte

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise