SUPA CU USTUROI

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 l supa de carne sau supa de zarzavat strecurata(supa de zarzavat se prepara din 2 l apa in care fierbem zarzavat-morcovi
  • patrunjel
  • telina
  • ceapa
  • pastarnac
  • ardei)
  • 2-3 catei de usturoi
  • un galbenus de ou
  • 100 g smantana
  • patrunjel verde tocat.

Mod de preparare

In supa clocotita se pune usturoiul tocat marunt, apoi se trage oala de pe foc si se drege astfel: intrun castron amestecam un galbenus de ou cu putina apa rece, la care adaugam smantana, apoi adaugam totul la supa. Se presara in oala verdeata tocata marunt. Cine doreste poate inacri cu zeama de lamaie.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise