Supa cu zdrente de oua

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne de vita
  • 2 oua
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • sare
  • piper
  • 1 lingura patrunjel uscat.

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele si se pune la fiert in apa rece cu sare.Se curata morcovii si ceapa,telina,se toaca felii mici si se adauga in oala dupa ce a fiert carnea pe jumatate si s-a luat spuma.Se bat ouale cu putina sare si se toarna in oala cand toate sunt bine fierte.Se amesteca repede cu furculita ca sa nu se inchege ca la omleta,ci sa se faca zdrente,se da oala deoparte si se presara patrunjel uscat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise