Supa cu zdrente de oua

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr carne de vita
  • 2 oua
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • sare
  • piper
  • 1 lingura patrunjel uscat.

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele si se pune la fiert in apa rece cu sare.Se curata morcovii si ceapa,telina,se toaca felii mici si se adauga in oala dupa ce a fiert carnea pe jumatate si s-a luat spuma.Se bat ouale cu putina sare si se toarna in oala cand toate sunt bine fierte.Se amesteca repede cu furculita ca sa nu se inchege ca la omleta,ci sa se faca zdrente,se da oala deoparte si se presara patrunjel uscat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise