Supa daneza

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 200 g carne tocata de vaca
  • 1 lingura orez
  • 2 oua
  • 2-3 linguri gris
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 pastarnac
  • 200 g suc de rosii
  • ulei,sare, patrunjel verde, leustean

Mod de preparare

Se fierb legumele intr+un litru de apa. In acest timp se pregatesc niste perisoare facute din carnea tocata, amestecata cu orez sare si piper si o compozitie pt. niste galusti de supa din gris, oua si putina smantana-iaurt.

Cand legumele au fiert se strecoara supa,legumele se dau deoparte si in zeama ramasa se pun la fiert perisoarele .Se ia spuma apoi se pun la fiert si galustile.Dupa ce au fiert se adauga sucul de rosii si legumele pasate.Se serveste cu patrunjel verde si smantana.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise