Supa de arpacas, naut, ciuperci, cu bacon crocant

Se spala arpacasul si nautul si se pun la fiert in apa cu sare.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana arpacas
  • 1 cana naut
  • 150 gr bacon feliat
  • 150 gr ciuperci
  • 2 morcovi
  • 1.5 l apa
  • Sare
  • Piper mozaic
  • 2 fire cimbrisor

Mod de preparare

Se spala arpacasul si nautul si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce arpacasul si nautul au dat in clocot, se alege spuma si se adauga morcovul tocat marunt

Intr-o tigaie non aderenta se frige baconul pe ambele parti pana devine crocant. Se scoate baconul din tigaie si se frig giupercile condimentate cu sare si piper astfel ciupercile absorb aroma baconului.

Cand supa este aproape gata, se adauga ciupercile fripte, fasiile de bacon si cimbrisorul maruntit.

Aceasta supa este perfecta pentru zilele racoroase de toamna.

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise